home > MIRPOD NEWS > Qui som?

Qui som?


A propòsit de MIRPOD

Benvinguda a tots els que estimen els podcasts i el podcasting. Intentem desenvolupar el millor anuari de podcasts (repertori de podcast) disponibles sobre Internet. El podcasting és un mitjà per a professionals i individus de difondre les seves creacions multimedia. Els internautes poden transferir aquests podcasts sobre el seu iPods o tot altre portàtil. Doncs amb MIRPOD, es pot escoltar o mirar aquests podcasts directament a partir d’aquest lloc web, No necessitat d’instal·lar un programari !

Per què MIRPOD

Pot ser pràctic tenir un difusor en línia. Ofereixo doncs els meus serveis per ajudar a classificar tots els podcasts que podem trobar sobre la Tela.

L’equip ?

En aquest moment no més sóc jo, Jordi MIR... però jo espera que l’equip es desenvoluparà i sóc sempre a la recerca d’idees. Sou vostè interessat ? Enviï’m un correu electrònic. M’agradaria tenir les seves observacions !

El Futur

El futur es presenta brillant per al podcasting i per a MIRPOD. Tots els dies portals Web ofereixen dels nous fonts de podcast. Aquesta oferta augmenta exponencialment. Una font excepcional de continguts de mass media.
mirPod.com is the best way to tune in to the Web.

Search, discover, enjoy, news, english podcast, radios, webtv, videos. You can find content from the World & USA & UK. Make your own content and share it with your friends.


HOME add podcastADD PODCAST FORUM By Jordi Mir & mirPod since April 2005....
ABOUT US SUPPORT MIRPOD TERMS OF USE BLOG OnlyFamousPeople MIRTWITTER