home > RADIOCAST Directory > ESPANA > Radio Caldes

R A D I O :  Radio Caldes

RÀDIO CALDES (107.8)
www.radiocaldes.cat

L’emissora municipal Ràdio Caldes (107.8 FM) va néixer l’any 1980 en el marc de la incipient democràcia que aleshores vivia el país i fruit de la voluntat municipal de crear nous canals de participació ciutadana.

A partir d’aquest impuls municipal i gràcies a l’entusiasme d’un grup de persones per fer ràdio, les primeres emissions radiofòniques van sortir a l’aire l’octubre de 1980, durant la Festa Major de Caldes de Montbui. Des d’aleshores, Ràdio Caldes no ha deixat d’emetre.

Al llarg d’aquests ja 26 anys de Ràdio Caldes, centenars de persones han passat pels diferents estudis que fins ara ha tingut la ràdio i han aportat el seu granet de sorra fent programes, posant música, expressant opinions, fent tertúlies, fent bromes, fent entrevistes, éssent entrevistats...

La programació de Ràdio Caldes s’ha anat ampliant al llarg dels anys i des de la temporada 2006-2007 ofereix 24 hores de programació pròpia. Des del novembre del 2007, Ràdio Caldes també es pot escoltar per Internet.

Lang Català- Catalan
Category  ESPANA
Badge

PLAY
PLAY Radio Caldes
LISTEN TO RADIO LIVE BROADCAST STREAMING INTERNET


ALL Radios LIVE HERE All RADIOS

->VOTE FOR THIS RADIO


mirPod.com is the best way to tune in to the Web.

Search, discover, enjoy, news, english podcast, radios, webtv, videos. You can find content from the World & USA & UK. Make your own content and share it with your friends.


HOME add podcastADD PODCAST FORUM By Jordi Mir & mirPod since April 2005....
ABOUT US SUPPORT MIRPOD TERMS OF USE BLOG OnlyFamousPeople MIRTWITTER